TEB Vakschool

TEB Vakschool

Als je bekwaam personeel in dienst wil hebben, moet je daar ruim in investeren. Je moet als werkgever invloed uitoefenen op het gehele opleiding- en begeleidingstraject. Het opleidingstraject proactief in eigen hand nemen, levert betrokken en bevlogen medewerkers op. Dat is de basis wat dient als uitgangspunt voor de De TEB Vakschool.

TEB_Logo
shutterstock_256204366

Wat is TEB vakschool?

TEB vakschool is een organisatie opgericht door werktuigkundige en elektrotechnische installatiebedrijven, met als doel de begeleiding en scholing van leerlingen in de technische installatiebranche te optimaliseren. De leerlingen volgen de opleiding installatietechniek aan een ROC via de beroepsbegeleidende leerweg. De leerlingen leren dus in de praktijk. TEB Vakschool biedt extra begeleiding aan zowel de leerlingen als aan het leerbedrijf. TEB Vakschool vormt de schakel tussen uw bedrijf, leerling en opleiding.

Onze vakschool

Bij de TEB Vakschool kunt u zich aanmelden als leerbedrijf. TEB Vakschool heeft regelmatig een pool van leerlingen. Natuurlijk staat het u vrij om zelf de markt op te gaan om leerlingen te werven voor uw bedrijf. U selecteert uiteindelijk de leerling die het beste past bij uw organisatie. De leerling heeft gedurende zijn opleiding bij uw organisatie een arbeidsovereenkomst. U biedt hem een salaris en een opleiding. De Vakschool draagt zorg voor de procesbewaking van de opleiding. De leerlingbegeleider heeft gedurende de opleiding van de leerling een coachende rol en zal net zo vaak aanwezig zijn als nodig is. De opleiding bestaat uit een praktijk- en een theoriegedeelte. Voor de theoretische basis gaan de leerling-monteurs een dag per week naar een Regionaal Opleidings Centrum (ROC). De praktijk doet hij bij u op. Indien noodzakelijk voor de opleiding, krijgt de leerling extra praktijkondersteuning om de juiste vaardigheden onder de knie te krijgen.

shutterstock_141215698

Contact opnemen?

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact op met dhr. Hendrik Schoenmakers op 013-7200825

of vul het contactformulier in.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies